Microblading kulmien kestopigmentoinnit

  

Taffy-laitteen yksinkertaisuus herättää asiakkaiden keskuudessa ihmetystä ja uteliaisuutta. Asiakkaat ihastelevat kulmakarvojen luonnollisuutta ja täydellistä muotoa. Monet asiakkaat kysyvät usein: ”Missä on johto? Onko tällä laitteella laturi? ”.

Taffy on pelkästään käsilaite, jota ei tarvitse ladata sähköllä, ja sen ainoana moottorina toimii koulutetun, TAFFY Sertifikaatin saaneen kosmetologin käsi.

Taffy-laitteella aikaansaatu lopputulos on uskomattoman realistinen. Kulmakarvat voidaan vain joko tuuhentaa tai muotoilla.

Taffy-menetelmä on lähes kivuton ja niin hellä, että jopa heti hoidon jälkeen iholla ei yleensä esiinny kiristystä eikä turvotusta. Muutama päivä hoidon jälkeen iho saattaa tasaisesti hilseillä.

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella, hygienisellä menetelmällä. Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Kestopigmentointi on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto.

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Väriaineet, joita käytetään Taffy-pigmentointien tekoon, ovat olleet käytössä jo yli 10 vuotta, ja ne täyttävät kaikki EU:n vaatimat laatusertifikaatit.

Kestopigmentointien kestävyyteen vaikuttavat monet tekijät, käytetystä menetelmästä huolimatta. Kuitenkin pigmentointi pysyy ihossa noin vuoden  ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla pigmentointi pysyy yleisestiottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä.

Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle, kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin, tyvikalvon alle. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita.

Taffyn kestopigmentointikäsittelyn aloitushintaan sisältyy ns. täyttökerta, jolloin pigmentointi viimeistellään ja täytetään mahdollisesti ensimmäisellä kerralla jääneitä aukkokohtia. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden, viimeistään kolmen kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta.

Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät muutaman asteen tummemmilta, kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään.

Taffy kestopigmentointi ei vaadi erityisiä hoitotoimenpiteitä pigmentoidun alueen parannuttua. Taffy-tekniikka on niin hellävarainen, että käsittellyn alueen turvotus tai punoitus heti hoidon jälkeen on hyvin minimaalista.

ppppp

PIGMENTOINTIIN TULTAESSA;

-älä käytä omega 3:sta 3viikkoon
-älä juo kahvia samana päivänä

ESTEET KESTOPIGMENTOINNILLE:

-raskaus ja imetys (6kk imetyksen jälkeen voi tehdä)
-diabetes (lääkärin suostumuksella kyllä)
-psoriasis toimenpiteen paikassa
-infektio (kuume)
-vahvat lääkkeet tai steroidit (pigmentin väri voi muuttua tai vaikuttaa parantumiseen)
-silmäsairaudet silmärajausta tehdessä (esim krooninen sidekalvontulehdus,glaukooma)
-taipumus keloideihin (ihosairaus)

 

KESTOPIGMENTOINNIN JÄLKEEN ASIAKKAAN TÄYTYY EHDOTTOMASTI NOUDATTAA SEURAAVIA SÄÄNTÖJÄ:

10 päivää toimenpiteen jälkeen:
– pigmentoituja paikkoja ei voi kastella
– ei saa oma-aloitteisesti poistaa tai raapia rupia
– välttää intensiivistä urheilua, joka nostaa hien pintaan

Ensimmäinen kuukausi toimenpiteen jälkeen:
-vältä auringonottoa, solariumia,uimahallia,saunaa, altistumista kovalle pakkaselle ja tuulelle
-vältä koskemasta ettei tule bakteereja.

Hygieenian ja hoidon sääntöjen noudattaminen pigmentoinnin jälkeen varmistaa oikean kudoksen uusiutumisen sekä kauniin efektin.

ppp nettiiiin   

  

   

  

Prime Hair & Beauty Design