Mesoterapia/Mikroneulaus

993931_600827443270818_1635210801_n

Mesoterapialla sinullekkin pehmeämpi,kirkkaampi ja terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mesoterapia on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyr ja juonteet), arpia (akne,raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mesoterapia vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

Mesoterapia on usein ainut tehokas vaihtoehto, jos sinulla on esim.sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön. Mesoterapiaa ei voi tehdä, jos iholla on tulehduksia. Keloidiarville hoito ei toimi. Diabetes estää hoidon tekemisen. Raskausaikana emme tee mesoterapiaa.

 

Miten mesoterapia toimii?

Mesoterapia toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon epidermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

 

Tehoaineiden imeytyminen

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät steriilit tehoaineen myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin mesoterapian jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua. Koska mesoterapia perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen;eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla n.4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

 

Mesoterapian edut:

  • Mesoterapia lisää kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa
  • Mesoterapia on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin
  • Mesoterapia on turvallista ja ihoystävällistä: tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti sekä riski komplikaatioille on minimaalinen.

 

Hoidon kulku:

Mesoterapiassa ihosi puhdistetaan huolellisesti. Valitaan hoitoon parhaiten soveltuva mesorulla. Mesorulla on vain sinun käytössäsi(kertakäyttöinen). Valitaan asiakkaan ihotyypille parhaiten soveltuva steriili ampulli. Neulaus tuntuu iholla nipistelynä.

 

Miten usein?

Mesoterapia tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 1-3 viikon välin. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mesoterapiasta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen

 

Mesoterapian jälkeen

Mesoterapian jälkeen sinun täytyy noudattaa suurta huolellisuutta ja varovaisuutta, jotta saat hoidosta mahdollisimman hyvät tulokset, muttet mitään komplikaatioita. Mesoterapiasta ihossa on neulakanavia, siksi et saa kosketella etkä muutenkaan saada iholle mitään vieraita tekijöitä. Kosmetologi suojaa ihon hoidon jälkeen.

Hoidon ylläpito:

Mesoterapia sarjahoidon päätyttyä, halutessasi ylläpitoa hoitotuloksille voit uusia hoitomenetelmän 2-3kk:n kuluttua viimeisimmästä mesoterapiasta.

Mesoterapian jälkeen sinun täytyy huomioida seuraavat asiat:
  • saunominen, uiminen,hikijumppa ja aurinkoon meno on kielletty 48h ajan
  • iholle ei saa kahteen vuorokauteen laittaa meikkiä
  • ihon pitää antaa olla rauhassa
  • et saa koskea käsin ihoosi 6h hoidon jälkeen
  • ihon riittävä kosteuttaminen on tärkeää hoidon jälkeen
Hoitojakson aikana:

Tehoaineet vaikuttavat paremmin, kun nautit sisäisesti vitamiinejä etenkin c-vitamiinin saaminen on tärkeää, sitä keho tarvitsee tuottaessaan uutta kollageenia

Prime Hair & Beauty Design