Palvelut

PRIME Hair and Beauty design sijaitsee Tampereen keskustan kupeessa, Ratinanrannassa; tarkemmin osoitteessa Voimakatu 2. PRIMEN henkilökunta koostuu alan huippuosaajista, jotka ovat valmiita palvelemaan asiakkaitamme tyylikkäässä ja korkeatasoisessa liikkeessämme. Vahvuutemme ovat jatkuva kouluttautuminen, joustavat työajat unohtamatta kuitenkaan palavaa intohimoa työtämme kohtaan. Kaikilla meillä on sama tavoite – askel eteenpäin.

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisesti: kaikki hiuspalvelut, kosmetologipalvelut, ripsipidennykset, meikkaukset, asiakasillat ja tietenkin hyvää palvelua. Tervetuloa nauttimaan kanssamme kauneutta ja muotia.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden rentoutua ja nauttia palveluistamme! Toivommekin, että otat myös muut asiakkaat huomioon, jolloin kaikille asiakkaille tarjoutuu mahdollisuus pieneen rentoutumishetkeen arjen keskellä. Ilmoitathan meille etukäteen, mikäli olet saapumassa parturiin/kampaajalle/ripsihuoltoon lapsen kanssa. Primen henkilökunta ei vastaa lastenhoidosta, vaan lapset ovat vanhempien vastuulla. Mikäli saavut lapsen kanssa, järjestäthän hänelle mielekästä hiljaista tekemistä, jotta työntekomme sujuisi joutuisasti. Vanhemmat ovat myös vastuussa mahdollisista vahingoista. Jos varaamasi aika ei sovi tai olet estynyt tulemaan sovittuna aikana, tulee peruutus tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa, tai veloitamme 50% palvelun hinnasta. Emme hyväksy tekstiviestillä tehtyjä peruutuksia.

Toivomme SINULLE rentouttavia ja mukavia hetkiä liikkeessämme!

Prime Hair & Beauty Design