Balmain prestige salon

Balmain prestige salon

PRIME Hair and Beauty design sijaitsee Tampereen keskustan kupeessa, Ratinanrannassa; tarkemmin osoitteessa Voimakatu 2. PRIMEN henkilökunta koostuu alan huippuosaajista, jotka ovat valmiita palvelemaan asiakkaitamme tyylikkäässä ja korkeatasoisessa liikkeessämme. Vahvuutemme ovat jatkuva kouluttautuminen, joustavat työajat unohtamatta kuitenkaan palavaa intohimoa työtämme kohtaan. Kaikilla meillä on sama tavoite – askel eteenpäin.

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisesti: kaikki hiuspalvelut, meikkaukset, asiakasillat ja tietenkin hyvää palvelua. Tervetuloa nauttimaan kanssamme kauneutta muotia. Liikkeestämme tuli vuoden 2018 alussa Suomen ensimäinen Balmain prestige salonki. Teemme viimeistelyt Balmainin tuotteita käyttäen ja seuraamme Balmainin ideologiaa, missä haluamme toteuttaa asiakkaillemme muodikkaita, kauniita ja ennekaikkea terveen näköisiä hiuksia. Balmain on kotoisin Ranskasta muodin mekasta. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja kehitetty pitkien testauksien tuloksena. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Balmainin sarja on meille täydellinen työkalu, millä saamme hiukset viimeisteltyä haluamallemme vaatimustasolle.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden rentoutua ja nauttia palveluistamme! Toivommekin, että otat myös muut asiakkaat huomioon, jolloin kaikille asiakkaille tarjoutuu mahdollisuus pieneen rentoutumishetkeen arjen keskellä. Ilmoitathan meille etukäteen, mikäli olet saapumassa parturiin/kampaajalle lapsen kanssa. Primen henkilökunta ei vastaa lastenhoidosta, vaan lapset ovat vanhempien vastuulla. Mikäli saavut lapsen kanssa, järjestäthän hänelle mielekästä hiljaista tekemistä, jotta työntekomme sujuisi joutuisasti. Vanhemmat ovat myös vastuussa mahdollisista vahingoista. Jos varaamasi aika ei sovi tai olet estynyt tulemaan sovittuna aikana, tulee peruutus tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa, tai veloitamme 50% palvelun hinnasta. Emme hyväksy tekstiviestillä tehtyjä peruutuksia.

Toivomme SINULLE rentouttavia ja mukavia hetkiä liikkeessämme!

Prime Hair & Beauty Design