Uutisia

Muutoksen tuulet ja läksiäistarjous
with Ei kommentteja

Muutoksen tuulet puhaltaa ja minun on aika lähteä uusiin haasteisiin  Minut löytää helmikuun alusta uudesta osoitteesta studio Småsta osoitteesta rautatienkatu 26, www.studiosma.fi Palveluihini tulee hieman muutoksia ja jatkossa keskityn eritysosaamiseeni johon kuuluu; Kestopigmentoinnit Microblading-kulmat ja silmienrajaukset, Ripsienpidennykset klassiset sekä volyymit Ripsien kestotaivutukset … Read More

Uutuus! Curasano Self Tanning Spray
with Ei kommentteja

Curasano Self Tanning Spray on turvallinen ja helppo tapa saada kaunis päivetys iholle hetkessä. Tuote on iholla kuivuttuaan täysin tuoksuton! Sisältää kosteuttavia ainesosia, ei kuivata ihoa. – Väri mukautuu ihon omaan pigmenttiin eli näyttää luonnolliselta kaikilla ihosävyillä. – Ihotyypistä riippuen rusketus … Read More

Äitienpäivä lähestyy
with Ei kommentteja

Äitienpäivä lähestyy sunnuntaina 14.5  Sen kunniaksi Miia tarjoaa kosmetologihoitoihin ostetut lahjakortit -20% Tarjous voimassa 13.5 asti.

Simply Natural Mago challenge
with Ei kommentteja

Hanna Tyrmi, Ulla-Riitta Koskinen ja Vilma Iso-Hirvelä ottivat osaa Simply Natural Mago challenge kilpailuun näillä upeilla Mago hiustenpidennys töillään. Kuvaajana toimi Mikko Karekivi.

Dolly’s lash tarjous!
with Ei kommentteja

Nyt uutuutena Dolly’s Lash ripsien kestotaivutus, joka sisältää ripsien hoitokäsittelyn ja kestovärjäyksen. Täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä ja kauniilta ilman liimaa ja irto-osia♥️ Tutustumis hintaan 65€ norm.80€ Tarjous voimassa maaliskuun loppuun.

Prime Collection 2017
with Ei kommentteja

Tsekkaa uudet Prime collection kuvat ja video!

Varaa aikasi netissä 24/7!

CLOSE
CLOSE